Safari Internacional (G104, Buenos Aires)

FR/ Sur l’invitation du Club Cultural Matienzo, K.A.K. a présenté à Buenos Aires une reprise de Safari et une création originale : l’exposition El Penúltimo Humanoen étroite collaboration avec des artistes locaux.

NL/ Op uitnodiging van Club Cultural Matienzo, ging K.A.K. op internationale expeditie naar Buenos Aires. K.A.K. herwerkte er de Safari en maakte er een nieuwe creatie: El Penúltimo Humano.

De K.A.K.Safari werd in Buenos Aires aangepast aan de plaatselijke context in nauwe samenwerking met MARTE Matienzo Artes Escénicas en andere lokale artiesten.
In de loods van G104 werd een post-apocalyptisch pretpark gebouwd met een eetkraampje waar enkel nog laatste restjes polenta te vinden zijn, drie eenzame postkaarten overblijven bij het souvenirkraam en nog een laatste spoor van een fantastisch concert uit vroegere tijden achterblijft. In afwachting op het vertrek op safari, zoekt het publiek mee naar de mama van pequeña Frederika.

28 dec 2017 – G104, Palermo, Buenos Aires.