K.A.K.SAFARI

K.A.K. S A F A R I

K.A.K. herwerkt de Safari (onderdeel van Office de Tourisme/Agence de Voyage) tot een op zich staande performance door deze steeds
aan te passen aan de plaatselijke contexten.
K.A.K. neemt u mee doorheen de stedelijke wildernis. In twee speciaal uitgeruste voertuigen trekt u door een mistige loods, waar met een beetje geluk enig leven valt te spotten in het licht van de koplampen…

SAFARI ON STAGE – 25 MRT 2017
BOUGE B bundelde de krachten met d e t h e a t e r m a k e r om u te inviteren u op een eigenzinnige nacht vol dans, performance, theater, muziek, meditatie, ritueel en feest.  Een lange nacht die ons collectief wil verleiden door op zoek te gaan naar een nieuw begin en dit samen te vieren. Want hier gaat het om tijdens Momentum II: nieuwe verbeelding, ongekende magie, een andere ervaring van samen-zijn. Voor deze gelegenheid herwerkt K.A.K. de Safari naar een versie op scène!

SAFARI OP IETM – 24 NOV 2017
K.A.K. trakteert internationale programmatoren op een Safari-trip in de hangar van Biestebroek in Anderlecht. In samenwerking met co-performers Marios Bellas, Pascal Buyse, Roel Faes, Stefan Gota, Angela Tarantino & Valentina Angélique Toth. 

SAFARI INTERNACIONAL – 28 DEC 2017
Op uitnodiging van Club Cultural Matienzo, gaat K.A.K. op internationale expeditie naar Buenos Aires. K.A.K. herwerkt er de Safari en past het aan aan de plaatselijke context in nauwe
samenwerking met MARTE en andere lokale artiesten.

SAFARI OP BANG! FESTIVAL – 29 NOV 2018
Voor deze Radical Child Edition creëert K.A.K. in Studio Citygate in Anderlecht een aftands, verlaten pretpark waar je wel nog op Safari kan. 

SAFARI OP HET VAKANTIESALON VAN DE WILDE EXPO – 21 SEPT 2019
K.A.K. trekt op Safari richting Antwerpen en maakt deel uit van het reisaanbod van de Wilde Expo in de loodsen van de Blikfabriek in Hoboken