Déterrons K.A.K. Graaft op // PeriFeria Festival

   e e n  b u i t e n g e w o n e  g e b e u r t e n i s 

City3 nodigt K.A.K. uit om deze zomer opnieuw deel te nemen aan het PeriFeria Festival
PeriFeria 2019 trekt naar de Zuidrand van Brussel waar ze in het grensgebied tussen Sint­-Pieters-­Leeuw, Drogenbos en Vorst opnieuw een efemere collectieve herbestemming tot stand wil brengen.
K.A.K. zal op deze plek tussen stad, platteland en industrie een fictieve, mythische opgraving ensceneren naar het stort van de wereldtentoonstelling Expo58.  Samen met hun Argentijnse vrienden van O.R.G.I.A.Teatro gaat K.A.K. – deze keer de Koekelbergse Archeologische Kring op zoek naar de restanten van een verloren wereld, de laatste resten van het vooruitgangsdenken, de vermeende glorie van de westerse beschaving… Zijn er dingen die beter begraven blijven? Of stuiten ze misschien op een donkere toekomst die als een waarschuwing boven wordt gehaald? 

Op specifieke uren kan u als bezoeker deelnemen aan de eetpauzes van het archeologisch team en getuige zijn van de lopende opgravingen. Hiervoor dient u zich op voorhand in te schrijven per mail op reserveren@k-a-k.be.
Gelieve in uw mail het tijdstip van uw bezoek en het aantal deelnemers te vermelden:

> Vrijdag 30/08 van 12u tot 13u30
> Vrijdag 30/08 van 15u tot 16u30
> Vrijdag 30/08 van 19u tot 20u30
> Zaterdag 31/08 van 12u tot 13u30
> Zaterdag 31/08 van 15u tot 16u30
> Zaterdag 31/08 van 19u tot 20u30